9.12.2019

RANTALEIJONA-VALMENNUS

Mies! Jos olet päättänyt olla ensi kesänä astetta tiukemmassa rantakunnossa, alkuvuodesta on täydellinen aika aloittaa! Buustia, potkua ja neuvoja projektin toteuttamiseen saat 3 kk kestävässä Rantaleijona- valmennuksessa, jossa tavoitteena on pudottaa rasvaprosenttia alas ja kaivaa lihakset esiin!

Valmennukseen sisältyy 2 henkilökohtaista tapaamista valmentajan kanssa; alussa ja lopussa, sekä yksi kaikkien valmennettavien kesken tapahtuva valmennustapaaminen. Yhteinen tapaaminen ei ole pakollinen, mutta tukee treenitekniikoiden omaksumista ja valmennuksen sujuvaa etenemistä.
Alku- ja lopputapaamisella mm. mitataan kehonkoostumus sekä rinnan ja vyötärön ympärys. Myös ”ennen ja jälkeen” -kuntovalokuvat otetaan. Valmennukseen kuuluu henkilökohtainen ravinto- ja harjoitusohjelma, joita päivitetään puolessavälissä sähköpostitse. Valmennuksen päätyttyä saat myös ravinto-ohjeet jatkoon, sekä ”ennen- ja jälkeen”-valokuvat itsellesi.

Olet sopiva valmennukseen, jos olet motivoitunut, kalenteristasi löytyy muutama tunti viikossa tälle projektille eikä terveydentilasi rajoita kuntoliikuntaa.
Valmennus aloitetaan viikolla 4 (20.-25.1.2020) ja lopetetaan viikolla 17 (20.-25.4.). Tämä on henkilökohtainen valmennuspaketti, joten varaa oma aikasi. Saat taustakartoituksen täytettäväksi niin laitetaan homma tulille!

3 kk valmennuksen hinta on 260,-

Koutsinasi toimii ravinto- ja fitnessvalmentaja Hanna Saario