1.4.2020

POIKKEUSOLOJEN TSEMPPIS-TOIMINTA

VALLITSEVISTA POIKKEUSOLOISTA JOHTUEN TSEMPPIKSEN LINJAUKSET OVAT SEURAAVAT:

Ennen 10.5.2020 en tee kuntosalilla tai ihmisten kodeissa ohjauksia. Eli vältetään lähikontakteja sekä tiloja, joissa saattaa olla useampi ihminen yhtäaikaa. Sovitut sisätiloissa tapahtuvat tapaamiset siirretään toukokuun lopulle ja siitä eteenpäin (ja tätäkin arvioidaan vielä jos tarve vaatii)

-Ne, keiden kanssa voidaan toteuttaa tapaamiset 2 m etäisyydellä toisistamme, toki mielelläni pidän ULKONA. Mulla on paljon treenivälineitä ja kaupungilta löytyy ulkoliikuntapaikkoja. Siinä tapauksessa molempien osapuolten pitää olla ehdottoman oireettomia ja noudattaa asianmukaista hygieniaa. Pt-treffit onnistuvat myös videon välityksellä tarvittaessa.

-Ulkona pyörii runsaasti ryhmäliikuntatunteja viikoittain, joihin mahtuu 9 kerrallaan. Treenivälineet ovat ulkona odottamassa ja siihen ne myös jätetään treenin päättyessä, joten sisäkoppiin ei ole syytä mennä hönkimään. Treenaajat sijoittuvat 8 m välimatkoin koko treenin ajan. Kentälle mahtuu kyllä ja mulla on kantava ääni 🙂

-Jos tauti kurittaa ja kaataa petiin/ sulkee kotiin pidemmäksi aikaa, voidaan sopia valmennuksen keskeyttämisestä ja jatkamisesta kun taas ollaan pelikunnossa.

-Pt-valmennettavat sekä asiakkaat, joiden kanssa ollaan sovittu tapaamisia, voivat “lunastaa” valmennustapaamisiaan myös ryhmäliikunnoissa ulkona. Tässä tapauksessa 1 pt- tapaaminen vastaa 3 ryhmäliikuntatuntia.

VOIMIA JA MALTTIA KAIKILLE! TILANTEESTA VOI LÖYTÄÄ MYÖS UUSIA, HYVIÄ PUOLIA 😍💪