18.2.2019

TSEMPPIS-RYHMÄLIIKUNNAT KEVÄÄLLÄ JA KESÄLLÄ 2019

Perniön yhteiskoululla torstaihin 7.3. asti:

  • Klo 18.00 IISI TREENI 45 min
    Tunti koostuu kehon liikeratoja avaavasta, lempeästä alkuverryttelystä kepin kanssa ja ilman. 20 min kestävässä lihaskunto-osuudessa tehdään helppoja liikkeitä kahvakuulalla. Jos tunnilla on lattialla tehtäviä liikkeitä, niihin annetaan vaihtoehdoksi seisten tai tuolilla tehty versio. Tunnin lopussa venytellään hyvin ja rentoudutaan pieni hetki. Tunti sopii erityisen hyvin liikuntaa aloitteleville sekä liikkuvuutta kaipaaville. Se toimii myös palauttavana harjoitteena teholiikkujille. Vastusta ja tehoa säädellään kuulan painolla ja omalla, yksilöllisellä tahdilla.
  • Klo 19.00 CROSS TREENI 55 min
    Toiminnallinen, koko kehoa haastava harjoitus, joka toteutetaan kuntopiirinä. Tämä treeni kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja liikkuvuutta. Alkuverryttelyssä tehdään monipuoliset liikkuvuusharjoitteet, sekä käydään läpi treenitekniikat jokaisessa liikkeessä. Välineinä käytetään mm. omaa kehoa, kahvakuulia, voimaköysiä ja kuntopalloja. Tunti sopii tehotreenaajille ja urheilijoille, mutta myös tekniikka- ja toiminnallista harjoittelua kokeileville uusille harjoittelijoille, joilla ei ole monipuolista harjoittelua haittaavia vaivoja.

Perniön yhteiskoululla maanantaisin 1.4. – 27.5.2019

  • Klo 17.30 CROSS TREENI 45 min (ks. tuntikuvaus edellä)

SISÄÄNKÄYNTI KOULULLE (OSOITE ERVELÄNTIE 1) ALAOVESTA LASTAUSLAITURIN VIERESTÄ HYVISSÄ AJOIN ENNEN TUNNIN ALKUA, KOSKA OVET OVAT LUKOSSA, KUN TUNTI ALKAA.

 

ULKOTREENIT Melassuolla tiistaisin 26.3. – 24.9.2019:

  • Klo 17.30 IISI TREENI 45 min (helppo keppijumppa ja simppelit liikkeet kahvakuulalla + kunnon venyttely – sopii aloittelijoille!)
  • Klo 18.30 TEHO TREENI 45 min (kahvakuulalla tehokas, sykettä nostava ja lihaksia kunnolla poltteleva treeni)

ULKOTREENIT Melassuolla lauantaisin 29.6. – 28.9.2019

  • Klo 9.00 KUULA 45 min (helppo, liikeratoja avaava keppijumppa alkuun + tehokas lihaskunto-osuus, jossa myös helpommat liikevaihtoehdot + kunnon venyttelyt; vaikeusasteeltaan IISIN ja TEHON välimuoto)

 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ota mukaan juomapullo, hikipyyhe ja reipas mieli 🙂 Tervetuloa!
Kertamaksu 6,-/ 10-kortti 50,-.