3.1.2019

Pää ja peppu – pienryhmävalmennus

Tsemppiksen täysin uusi pienryhmävalmennus Pää ja peppu on täällä!

Ryhmän sisältö on koottu aiempien Sohvaperunat – ja Henkinen valmennus- ryhmien palautteen ja kokemusten pohjalta. Se on täydellisesti suunnattu elintapamuuttujille, jotka vasta aloittelevat liikkumista ja kamppailevat motivaation ja aloittamisen kanssa. Jos sinulla on ylipainoa, elintavoista johtuvia sairauksia tai vaivoja, vaikeuksia aloittaa aktiivisempi elämä tai tarvitset henkistä tukea motivaatioon ja liikunnan aloittamiseen, ryhmä on juuri Sinua varten!

Jokaisella kerralla käydään lyhyesti henkiseen valmennukseen ja elämäntapoihin liittyvä teema, jonka jälkeen pidetään jokaiselle sopiva liikuntatuokio sisällä tai ulkosalla. Tapaamisten välille ryhmäläiset saavat pienen työstettävän tavoitteen, ja keskustelua jatketaan omassa Facebook-ryhmässä.

Tapaamisia on kuusi ajalla 30.1. – 10.4.2019. Kokoontuminen on joka toinen keskiviikko klo 18.00 alkaen 30.1. Salon Gym & Fitness Centerillä. Viimeisen tapaamisen jälkeen on mahdollista myös jatkaa ryhmävalmennusta edelleen joka toinen viikko. Valmentajana toimii vuosia ryhmiä vetänyt fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja ja henkinen valmentaja Hanna Saario.

Valmennuksen hinta on 2 x 60,-. Kysy lisää, vastaan mielelläni! –> hanna.saario@tsemppis.fi