21.1.2019

CROSS-TREENI ALKAA!

Tsemppiksen täysin uusi, toiminnallinen cross training- kiertoharjoittelu alkaa torstaisin HIIT-treenin paikalla 31.1. alkaen. Toiminnallisen, cross fit-tyyppisen treenin ystävät huom!

Tässä tämän kevään ja tulevan kesän tunnit: 

SISÄTREENIT torstaisin Perniön yhteiskoululla 7.3. asti:

  • IISI TREENI 45 min
    Tunti koostuu kehon liikeratoja avaavasta, lempeästä alkuverryttelystä kepin kanssa ja ilman. 20 min kestävässä lihaskunto-osuudessa tehdään helppoja liikkeitä kahvakuulalla. Jos tunnilla on lattialla tehtäviä liikkeitä, niihin annetaan vaihtoehdoksi seisten tai tuolilla tehty versio. Tunnin lopussa venytellään hyvin ja rentoudutaan pieni hetki. Tunti sopii erityisen hyvin liikuntaa aloitteleville sekä liikkuvuutta kaipaaville. Se toimii myös palauttavana harjoitteena teholiikkujille. Vastusta ja tehoa säädellään kuulan painolla ja omalla, yksilöllisellä tahdilla.
  • CROSS TREENI 55 min
    Toiminnallinen, koko kehoa haastava harjoitus, joka toteutetaan kuntopiirinä. Tämä treeni kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja liikkuvuutta. Alkuverryttelyssä tehdään monipuoliset liikkuvuusharjoitteet, sekä käydään läpi treenitekniikat jokaisessa liikkeessä. Välineinä käytetään mm. omaa kehoa, kahvakuulia, voimaköysiä ja kuntopalloja. Tunti sopii tehotreenaajille, mutta myös tekniikka- ja toiminnallista harjoittelua kokeileville uusille harjoittelijoille, joilla ei ole monipuolista harjoittelua haittaavia vaivoja.

 

ULKOTREENIT jatkuvat Melassuolla tiistaisin alkaen 26.3.2019:
klo 17.30 IISI TREENI 45 min (helppo keppijumppa ja simppelit liikkeet kahvakuulalla + kunnon venyttely)
klo 18.30 TEHO TREENI 45 min (kahvakuulalla tehokas, sykettä nostava ja lihaksia kunnolla poltteleva treeni)

 

Kertamaksu 6,-/ 10-kortti 50,-.